2241078605 Διαγοριδών 60 - Ρόδος dilmperakis@gmail.com
 
 
 
Fit & Balance
Personal Training Studio | Ρόδος
 
 

 
 

Στο studio μας Fit & Balance, αφοσιωνόμαστε στην παροχή υψηλής ποιότητας προσωπικής εκπαίδευσης, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους και να δημιουργήσουν ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα. Κατανοούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, με διαφορετικούς στόχους, ανάγκες και προκλήσεις. Γι' αυτό, προσαρμόζουμε το πρόγραμμά μας αποκλειστικά για εσάς, εξασφαλίζοντας ένα εξατομικευμένο προσέγγιση που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Οι εκπαιδευτές μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι, με ευρεία γνώση στη φυσική κατάσταση, τη διατροφή και την ψυχολογία. Σε συνεργασία μαζί σας, θα καθορίσουμε τους προσωπικούς σας στόχους και θα σας παρέχουμε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη για να τους επιτύχετε. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χάσετε βάρος, να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα, να βελτιώσετε την αντοχή σας ή να αυξήσετε την ευελιξία σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
TRX Training

TRX Training

Στο studio μας Fit & Balance, προσφέρουμε εξειδικευμένες προπονήσεις με τη χρήση του TRX. Το TRX είναι ένα σύστημα ενόργανης γυμναστικής που βασίζεται στη χρήση του βάρος του σώματος και της αντίστασης για να ενισχύσει το σώμα σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Pilates Reformer

Pilates Reformer

Ο εξοπλισμός Reformer προσφέρει μια ποικιλία ασκήσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη μυϊκής δύναμης, στην αύξηση της ευλυγισίας και στη βελτίωση της σωστής στάσης του σώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Personal & Semi - Personal Training

Personal & Semi - Personal Training

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας, να κτίσετε ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα, και να απολαύσετε την πορεία σας προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Power Plate

Power Plate

Στο studio μας Fit & Balance, παρέχουμε εξειδικευμένα προγράμματα Power Plate με τη συνοδεία ειδικού γυμναστή. Με τη χρήση του Power Plate, μπορείτε να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Hi-Emt Magshape

Hi-Emt Magshape

Στοχεύει σε όλους και στοχεύει ιδιαίτερα τις αυχενικές και οσφυϊκές περιοχές. Επειδή αλλάζουμε την ένταση της άσκησης με βάση τα δεδομένα, μπορεί να είναι η καλύτερη προπόνηση για μια έγκυο γυναίκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Παρέχουμε ένα φιλικό περιβάλλον με πληθώρα οργάνων, που στοχεύουν στη δημιουργία ενός δυνατού και υγιούς σώματος, που θα ικανοποιήσουν οποιαδήποτε απαίτηση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FIT & BALANCE PERSONAL TRAINING STUDIO

FIT & BALANCE PERSONAL TRAINING STUDIO

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα και αφήστε το γυμναστήριο να γίνει η νέα σας αγαπημένη συνήθεια! Ανακαλύψτε τις δυνατότητες υγείας και ευεξίας που σας προσφέρουμε και κάντε τη γυμναστική τρόπο ζωής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ