2241078605 Διαγοριδών 60 - Ρόδος dilmperakis@gmail.com
hero image
 
 
 
Fit & Balance
Semi-personal  -  One to One Personal Training | Ρόδος
 
 

 
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERSONAL TRAINING (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ)

Είναι η διαδικασία ενίσχυσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης μέσω διασκεδαστικής, αποτελεσματικής άσκησης υπό την καθοδήγηση ενός εκπαιδευτή με επιστημονική κατάρτιση. Είναι μια διεξοδική και εξαιρετικά προσαρμοσμένη προσέγγιση της άσκησης που βοηθά στην επίτευξη των ατομικών σας στόχων μέσω της σωματικής δραστηριότητας, της καλής διατροφής, των κινήτρων, των σωστών πληροφοριών και των διαπροσωπικών αλληλεπιδράσεων.

Ως αποτέλεσμα, η προπόνησή σας παράγει τα καλύτερα οφέλη στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

 
 
 
 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ PERSONAL TRAINING 

Η προσωπική προπόνηση είναι μια επιλογή για όσους δεν έχουν χρόνο, ώθηση ή ενθουσιασμό για μια παραγωγική προπόνηση. Μπορείτε να αποφύγετε τον τραυματισμό χρησιμοποιώντας ασφαλείς τεχνικές άσκησης μαζί με υποστήριξη, καθοδήγηση και ενθάρρυνση. Ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυσική κατάσταση ή τους προσωπικούς στόχους προπόνησης του ατόμου, η προσωπική προπόνηση προορίζεται για όλους.

Η προσωπική εκπαίδευση είναι μερικές φορές μια αναγκαιότητα και όχι μια επιλογή, όπως μετά την ανάκτηση από τραυματισμό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή σε περιπτώσεις με περίπλοκο ιατρικό ιστορικό.

 
 
 
 
 
 
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο PERSONAL TRAINER 
Προκειμένου να αποφευχθεί η πτώση των αποτελεσμάτων, ο personal trainer επαναπροσδιορίζει περιοδικά τους όγκους και τις εντάσεις των προπονήσεων. Είναι ένας ικανός επαγγελματίας που σας βοηθά στην επίτευξη των ατομικών σας στόχων φυσικής κατάστασης μέσω ειδικών γνώσεων, προτάσεων για άσκηση και απώλεια βάρους, καθώς και συνεχή υποστήριξη και ψυχολογική ενθάρρυνση.
 
  Ο personal trainer θα είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της βέλτιστης στρατηγικής για τα ενδιαφέροντά σας.
  Θα σας διδάξει τις προπονήσεις και τις καλύτερες μεθόδους για την επίτευξη κάθε στόχου.
  Θα σας εμπνεύσει να υιοθετήσετε τη φυσική κατάσταση ως τρόπο ζωής.
  Θα λάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να προπονηθείτε αποτελεσματικά και να αποτρέψετε τα επιβλαβή διαστρέμματα του σώματος.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 
  Ο προσωπικός σας γυμναστής είναι ένα καταρτισμένο άτομο που δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό σας.
​​​​​​​  Ο μόνος του στόχος, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σας κατάσταση, είναι η σωστή άσκησή σας.
​​​​​​​  Διαθέτει επίσης την εξειδικευμένη εκπαίδευση που απαιτείται για να σας βοηθήσει να ασκηθείτε σωστά και να χρησιμοποιήσετε τον εξειδικευμένο εξοπλισμό.
​​​​​​​  Η ιδιαίτερη προσοχή που δίνει ο προσωπικός σας γυμναστής στην προπόνησή σας είναι μια ασπίδα που σας προφυλάσσει από τραυματισμούς και λανθασμένες κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συγκεκριμένοι ιατρικοί λόγοι για να το κάνετε.
​​​​​​​  Η συνεχής υποστήριξη και το κίνητρο θα σας δώσουν την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην προπόνησή σας.
​​​​​​​  Με την προσωπική εκπαίδευση, έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

dilmperakis@gmail.com
 
 

2241078605
 
 

Διαγοριδών 60 - Ρόδος