2241078605 Διαγοριδών 60 - Ρόδος dilmperakis@gmail.com
hero image
 
 
 
Fit & Balance
POWER PLATE | Ρόδος
 
 

 
 

Νιώστε τη δύναμη του power plate!

Η πιο προηγμένη, εναλλακτική μορφή άσκησης σας δίνει την ευκαιρία για πιο ευχάριστη και αποτελεσματική άσκηση.

Το Power Plate απαιτεί τη λιγότερη δουλειά από εσάς, ενώ εξακολουθεί να παράγει αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν επειδή βασίζεται στη δύναμη των κραδασμών (εφαρμογή της αστροναυτικής). Μια 25λεπτη προπόνηση Power Plate ισοδυναμεί με δυόμισι ώρες έντονης άρσης βαρών. Για να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αρκούν δύο έως τρεις συνεδρίες την εβδομάδα. Τώρα καταλαβαίνετε τη φόρμουλα της επιτυχίας! Το Power Plate ισοδυναμεί με τη μικρότερη ποσότητα εργασίας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απλές πράξεις για μια όμορφη γραμμή.

Το Power Plate γυμνάζει το 97% των μυών του σώματος, ενισχύει τα οστά, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βοηθά στην απώλεια βάρους καθυστερώντας πολύ τη διαδικασία γήρανσης του σώματος.

 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε σύγκριση με την παραδοσιακή άσκηση, το Powerplate μπορεί να επιταχύνει την προπόνησή σας έως και 5,8 φορές.
Στο Power Plate, μπορούν να πραγματοποιηθούν πολλές συμβατικές προπονήσεις και τα εφέ ενισχύονται. Είναι δυνατό λόγω της τεχνολογίας PrecisionWave TM, η οποία είναι ειδικά κατασκευασμένη για να πυροδοτεί την αυτόματη ενστικτώδη αντίδραση του σώματος στους κραδασμούς. Μια φυσική αντίδραση συμβαίνει όταν η επιφάνεια δονείται μεταξύ 25 και 50 φορές το δευτερόλεπτο (25Hz έως 50Hz), κάτι που κάνει τους μύες σας να δουλεύουν σκληρότερα ενώ εκτελείτε τις ίδιες προπονήσεις.

Το Power plate σας βοηθά να χάσετε βάρος – λίπος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Βελτιώστε την ευελιξία και την αντοχή σας.
Η τρισδιάστατη κίνηση των κραδασμών του Power Plate κάνει το σώμα να γίνει ασταθές και ενθαρρύνει την αντανακλαστική ενεργοποίηση των μαλακών ιστών. Η αυξημένη κυκλοφορία και οι γρήγορες αντανακλαστικές αποκρίσεις στις μυϊκές ίνες διευκολύνονται και οι δύο από την ακούσια μυϊκή ενεργοποίηση. Αυτό συνεπάγεται ταχύτερη ανάπτυξη από ό,τι με τις συμβατικές τεχνικές όσον αφορά τη δύναμη, την κινητικότητα, τη σταθερότητα και τον κινητικό έλεγχο (μυϊκή μνήμη).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ταχύτερη Αποθεραπεία

Η άσκηση είναι «αγχωτική», και χρειάζεται χρόνος για να ανταποκριθεί το σώμα ευνοϊκά στην προπόνηση. Το μασάζ Power Plate ενισχύει τη λειτουργία των αρθρώσεων, τονώνει το λεμφικό σύστημα, μειώνει την ενόχληση, επιταχύνει την αποκατάσταση των τραυματισμένων μυών και τενόντων και σας κάνει πιο δυνατό. όλα αυτά γίνονται γρήγορα. Πέρα από αυτό, η επαναστατική δόνηση πολλαπλών κατευθύνσεων ενός Power Plate σάς επιτρέπει να προπονείστε με μικρότερο κίνδυνο καταπόνησης.

Θα ανακαλύψετε ότι η τακτική χρήση σας βοηθά να προετοιμαστείτε πιο γρήγορα, να αποδώσετε καλύτερα και να ανακάμψετε πιο γρήγορα. Ταχύτερη προετοιμασία, καλύτερη απόδοση και ταχύτερη ανάρρωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 λεπτά προπόνησης

Μπορείτε να κάνετε μια ενδελεχή άσκηση για ολόκληρο το σώμα με το Power Plate σε μόλις 15 λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της ενδυνάμωσης, των διατάσεων, της ισορροπίας, του κορμού, της δύναμης και του μασάζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

dilmperakis@gmail.com
 
 

2241078605
 
 

Διαγοριδών 60 - Ρόδος